DİYARBAKIR / BAĞLAR - Nuri Zekiye Has Ortaokulu

Nuri Zekiye Has Ortaokulu

Adres
YUNUS EMRE MAH. 1007. SK. NURI ZEKIYE HAS ORTA OKULU BLOK NO 26 BAĞLAR / DİYARBAKIR
Vizyon
Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir.Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm olanaklarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren, bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda; öğrencierimizin düşünsel, duygusal ve bedensel yeterliliklerini en üst düzeyde geliştirmek ve onları çağdaş değerlerle donanmış başarılı bireyler olarak yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :İkili
Şehir içi minibüslerle
Yerleşim Yeri
Okulmuz Diyarbakır ilinin merkez Bağlar ilçesinde bulunmakta olup kent merkezindedir.
0 Km